Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

Namen spletnega mesta Inšpektorata RS za infrastrukturo (IRSI) je omogočiti dostop do splošnih informacij o delovanju Inšpektorata ter podatkov s področja njegovega nadzora.
 


Uredništvo

Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili strokovnjaki Inšpektorata RS za infrastrukturo posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov našega organa in širše državne uprave.
 

Glavni in odgovorni urednik: 
 
Tehnična priporočila za uporabo 

Spletno mesto je optimizirano za spletna brskalnika MS Internet Explorer in Mozilla Firefox. Na ostalih spletnih brskalnikih pa naj bi se spletne strani prikazovale le z manjšimi oblikovnimi ali funkcijskimi odstopanji.
Strani so prilagojene za prikaz na zaslonih ločljivosti 1024x768 točk ali več.
 

Za ogled nekaterih objavljenih vsebin oziroma dokumentov potrebujete enega od naslednjih brezplačnih programov:
• Adobe Acrobat Reader – za ogled dokumentov tipa .pdf;
• Microsoft Word Viewer - za ogled dokumentov tipa .doc;
• Microsoft Excel Viewer - za ogled dokumentov tipa .xls;
• Microsoft PowerPoint Viewer - za ogled dokumentov tipa .pp, .ppst;
• Adobe Flash Player - za ogled flash video datotek (.flv) v spletnem predvajalniku;
• VLC media player - za ogled prenesenih video in avdio datotek (.mp3, .mp4,…);
 
Izvedba

Tehnološko izvedbo je zagotovil Direktorat za e-upravo in upravne procese Ministrstva za javno upravo v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o. iz Maribora.
 
 
Pravno obvestilo
 
Pravica uporabe in avtorske pravice

 
Vse informacije, vsebovane na teh straneh, če ni izrecno drugače določeno, so informacije javnega značaja in niso avtorskopravno varovana. Vsebine se lahko reproducirajo v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti morebitna opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden Inšpektorat RS za promet, energetiko in prostor.
 
Prevzemanje odgovornosti

 
Inšpektorat RS za infrastrukturo se trudi zagotoviti najbolj točne in najnovejše podatke objavljene na spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Pooblaščenec niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
 
Varovanje osebnih podatkov

Inšpektorat RS za infrastrukturo avtomatsko zbira le neosebne podatke o uporabi spletnega mesta: katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani, koliko časa obiskovalci ostanejo na neki strani.